Dutch-NetherlandsEnglish (United Kingdom)


Geachte gast,

U bent van harte welkom bij de Hotel Eetcafé de Roskam. U vindt ons in het centrum van het levendige Zundert, het dorp van Vincent van Gogh, boomkwekerijen, natuurgebieden en natuurlijk het grootste dahlia bloemencorso van de wereld. Een dorp waar gezellig nog echt gezellig is en deze gezelligheid is zeker ook te vinden in ons eetcafé en hotel.

 In de zomer is het dan ook goed toeven op ons terras en als het weer wat minder wordt, verplaatst deze gezelligheid naar binnen. Of u voor een kopje koffie komt of een familiediner, wij staan klaar voor u. Onze seizoensgebonden kaart staat vol met eigentijdse gerechten.

Vanwege het vriendelijke karakter en ligging van ons dorp, is Zundert ook een ideale plaats voor een vakantie, lekker met zijn tweeën of met het hele gezin. Onze verzorgde en nette kamers zorgen voor voldoende privacy en een goede nachtrust en wij zorgen dat u zich na een paar dagen echt thuis voelt bij ons.  We zijn daarom ook zeer trots op onze beoordeling op www.booking .comDe omliggende natuurgebieden lenen zich uitstekend voor wandelingen en fietstochten en steden als Breda, Roosendaal en Antwerpen liggen op een steenworp afstand, waarmee de rijke cultuur en de overdaad aan winkels er voor zorgen dat er genoeg te doen is in de omgeving. Voor de kleineren onder ons liggen ook de Efteling, Safaripark Beekse Bergen en Waterpark Splesj binnen een half uur autorijden.

We hopen u daarom snel (weer) te zien,

Jac en AstridOnze openingstijden zijn :   Maandag 17.00-01.00 uur
                                      Dinsdag tot Vrijdag 09:00 uur tot 01:00 uur
                                      Zaterdag en Zondag 08:00 tot 01:00 uur


Onze keuken is geopend tot 21.00 uur
alt 

  alt

 alt 

 
`