Dutch-NetherlandsEnglish (United Kingdom)
There are no translations available.

Splesj, het leukste waterspeelpark van Nederland en Belgi√ę.

Een dag Splesj is een dag ongekend veel waterpret! Hier roetsj je onbeperkt, zo vaak als je wilt, van spectaculaire glijbanen als de Super Crater, Wildwater River Ride, de Sidewinder, Kamikaze, Waverider, Booster of Anaconda.

Je maakt een dolle trip in een trechter, schiet een donkere waterbaan met lichteffecten in of pijlsnel in een band de halfpipe af. Alle glijbanen zijn hier superlang! Molly & Caatje bewaken samen met kinderen Slot Hoevenstein aan het familiebad.

Indoorspeeltuin Bubbels

In een sprookjesachtige onderwaterwereld-omgeving beleef je een superdag temidden van metershoge klimtorens, met touwbruggen, kruipgangen, Bubbel-ballenbakken, springkussens, glijbanen, en vele andere uitdagende en veilige speelelementen.

Kinderspeelpaleis Joepie

1500m2 indoor speelpaleis voor kinderen van 1-12 jaar. Voor de verschillende leeftijden eigen speelgelegenheden.Veilige speeltoestellen waarbij kinderen op een veilige manier hun grenzen kunnen verleggen. Voor begeleiders goed overzicht.

Joepie src=images/stories/joepie.bmp

Beekse Bergen Safaripark

Afrika in één dag beleven? Kom dan naar Safaripark Beekse Bergen. In het safaripark in Hilvarenbeek wacht een Afrikaans avontuur met brullende leeuwen, nieuwsgierige giraffen en overstekende zebra's

Efteling

De Efteling is een sprookjesachtige belevenis en nodigt je uit voor een sprankelend avontuur. Stap binnen in een sprookjeswereld vol wonderlijke vertelsels, duizelingwekkende dromen en avonturen op hoge snelheid. Vergeet even alles, de hoofdrol is voor jou.

Speelleerboerderij Bizzy

In Rijsbergen vindt u onze fantastische kinder- speelleerboerderij 'Bizzy', met daarbij een in de natuur begevende speeltuin en een leerzame speelhoek. De Bij is heel de dag druk bezig. Vandaar dat zij ook wel de "Bezige Bij" wordt genoemd. Hier komt de naam van de  kinderspeelleerboerderij dan ook vandaan. 'Bizzy' is een boerderij waar kinderen naar hartelust kunnen spelen, maar ook spelenderwijs leren over onderwerpen zoals de natuur en landbouw. 'Bizzy' zorgt dus niet alleen voor een gezellig dagje uit, maar ook voor een leerzaam dagje uit.

Zwembad de Wildert

Dit is het dorpszwembad ongeveer en ligt op ongeveer 1,5 kilometer van ons hotel. Er is in dit zwembad een wedstrijdbad van 25 bij 12,5 meter, een kinder speelbad, een recreatiebad met bruisbank, een waterglijbaan van ruim 30 meter, een wirlpool en natuurlijk is er een grote zonneweide en verhard terras.

  

 

 
`