Dutch-NetherlandsEnglish (United Kingdom)

Smakelijk, betaalbaar en gezellig eten en drinken. Met z’n tweeën, of alleen, met vrienden, familie, of zakelijk. In ons eetcafé voelt iedereen zich thuis. Net zoals op ons gezellige terras met uitzicht op de markt. De Roskam staat voor genieten van smaakvolle Bourgondische gerechten, samengesteld uit eerlijke producten uit de regio. En laat het weer het toe, dan serveren we uw aperitief, lunch of diner op het riante terras aan de voor of zijkant van ons pand. Ons streven is om iedere moment van de dag een eigen gezelligheid te brengen

alt

Zo bent u in de ochtend welkom om lekker kopje koffie te komen drinken, met als u dat wilt een lekkere punt vers gebak erbij. Wilt u meer, dan is het natuurlijk ook mogelijk om te brunchen.

Tussen de middag kunt u aanschuiven voor de lunch, of u nu met collega’s, vrienden of alleen komt. Onze lunchkaart biedt voor iedereen wat wils met onder andere sandwiches, maaltijdsalades, pannenkoeken en eiergerechten. Daarnaast kunt u genieten van de specialiteiten van ieder seizoen, zoals bijvoorbeeld asperges of mosselen. Onze koks bereiden uw lunch met professionaliteit en liefde voor het vak en onze bediening zorgt ervoor dat u niets te kort komt.


’s Middags is het tijd om te genieten van een lekker biertje of een goede wijn, in de zomer op ons terras, is het weer wat minder dan staan we binnen voor u klaar. Vraag bijvoorbeeld eens naar onze bierkaart, wij hebben namelijk een ruime keuze van meer dan 25 verschillende bieren en het assortiment wisselt regelmatig. Voor een lekkere knabbel hebben we ook diverse bittergarnituren. Als er iets te doen is in Zundert zoals het bloemencorso of de aardbeienfeesten, dan gebeurt dit meestal recht voor onze deur. Bij ons zit u dus altijd eerste rang.

alt


’s Avonds bent u natuurlijk ook welkom voor een gezellig diner of een drankje. Onze dinerkaart bevat lokale en seizoenspecialiteiten en al onze gerechten worden vers bereid. Heeft u iets te vieren met familie of vrienden, dan kunnen wij een speciaal arrangement voor u samenstellen. 


             alt


 
`